SlimakPL Napisano 19 Lipca 2015 Napisano 19 Lipca 2015 Witam opłaca się kupić KROSS HEXAGON X8 LIMITED HYDRAUL. HAMULCE ALIVIO za niecałe 1500zł ? link do aukcji http://allegro.pl/kross-hexagon-x8-limited-hydraul-hamulce-alivio-i5537712142.html proszę o opinie
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 19 Lipca 2015 Napisano 19 Lipca 2015 tu masz fajny rower, tez na ramie Krossa: http://allegro.pl/kross-mountain-rama-level-slx-deore-i5528150782.html . natomiast ten Hexagon X8 jest nader biedny jak na cene 1499pln. slaby amor, slaboutka przednia przerzutka. juz Ramblery od Rometa lepiej sie prezentuja w tej cenie. pozdrawiam.
SlimakPL Napisano 19 Lipca 2015 Autor Napisano 19 Lipca 2015 Kolega ma rometaramblera 2.0 i po polroku jest w kiepskim stanie teraz Romet to już nieromet za czasów PRL i niechęć żeby się rozsypał a ten hexsagon to chyba dobry wybór Amory może słabe ale i tak niekupie go w ciemno pojadę i odbędzie się jazda testowa a i krosik ten jest niby wytrzymałm rowerkiem a ja takiego poszukuje pozdrawiam Piotr
Piotrek383 Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Kolega ma rometaramblera 2.0 i po polroku jest w kiepskim stanie teraz Romet to już nieromet za czasów PRL i niechęć żeby się rozsypał Co jest w kiepskim stanie w tym rowerze? Jak dbasz, tak masz. a ten hexsagon to chyba dobry wybór No właśnie, "chyba". Jak dla mnie uginacz XCT, manetki Altus, przerzutka i korby Tourney w rowerze za 1,5k zł to lipa. Amory może słabe ale i tak niekupie go w ciemno pojadę i odbędzie się jazda testowa W tym rowerze jest jeden amortyzator. No i co na tej jeździe testowej zobaczysz, czy dobrze się siedzi na siodełku? Jak rower jest kiepski to kiepski. XCT szybko złapie luzy i będziesz szukał innego. a i krosik ten jest niby wytrzymałm rowerkiem a ja takiego poszukuje Tak pewnie w sklepie Ci powiedzieli? W tej cenie znajdziesz sporo lepszy rower, czyt. wytrzymalszy...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.