Skocz do zawartości

[rower] Opinia roweru KROSS HEXAGON X8 LIMITED HYDRAUL.

SlimakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega ma rometaramblera 2.0 i po polroku jest w kiepskim stanie teraz Romet to już nieromet za czasów PRL i niechęć żeby się rozsypał a ten hexsagon to chyba dobry wybór ;) Amory może słabe ale i tak niekupie go w ciemno pojadę i odbędzie się jazda testowa ;) a i krosik ten jest niby wytrzymałm rowerkiem a ja takiego poszukuje

pozdrawiam Piotr

Napisano

Kolega ma rometaramblera 2.0 i po polroku jest w kiepskim stanie teraz Romet to już nieromet za czasów PRL i niechęć żeby się rozsypał 

Co jest w kiepskim stanie w tym rowerze? Jak dbasz, tak masz. 

a ten hexsagon to chyba dobry wybór  ;) 

No właśnie, "chyba". Jak dla mnie uginacz XCT, manetki Altus, przerzutka i korby Tourney w rowerze za 1,5k zł to lipa.

Amory może słabe ale i tak niekupie go w ciemno pojadę i odbędzie się jazda testowa  ;) 

W tym rowerze jest jeden amortyzator. No i co na tej jeździe testowej zobaczysz, czy dobrze się siedzi na siodełku? Jak rower jest kiepski to kiepski. XCT szybko złapie luzy i będziesz szukał innego. 

a i krosik ten jest niby wytrzymałm rowerkiem a ja takiego poszukuje

Tak pewnie w sklepie Ci powiedzieli? :) W tej cenie znajdziesz sporo lepszy rower, czyt. wytrzymalszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...