roverr Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam, to będą moje 1 buty do roweru i teraz chce się na pewno upewnić czy będą one pasować dobrze do pedałów jakie posiadam w rowerze, czyli doSPD SL PD-R540 LA wpisałem na necie bo nie byłem pewien i po obrazku znalazłem te od razu, ja mam ciut inne ale to detale więc może mam starszy model, ale takie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Tak, będą. R065 mają mocowanie pod bloki mtb jak i szosowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roverr Napisano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wania01 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Witam Roverr, Jaka jest Twoja opinia o R065? Wakacje były piękne więc pewnie je wypróbowałeś.... Pozdrawiam Wania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.