0radek0 Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Na polecane na forum siodełko BROOKS mnie nie stać, zastanawiam się nad Selle Royal, tylko nie wiem czy sprężyna czy elastomer? A może ktoś poleci inne? Trasy do 100 km dziennie, max 3 dni. - spacerek z nastolatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Elastomer pod naciskiem się utwardza. Lepsza sprężyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0radek0 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 michuuu dzięki. Wiadomo, tak mniej więcej ile da się na elastomerze pojeździć a ile na sprężynach? Szukam sprężynowych, gorzej że przewiduję większość trasy w pozycji 90, a trochę 60% nie bardzo się orientuję co wybrać, będę eksperymentował. Poczytałem trochę i wychodzi że muszę ten problem rozwiązać sam, no chyba że ktoś coś zasugeruje P.s. Prawie na pewno jedno z tych może ktoś się wypowie... Selle Royal; Drifter czy Manhattan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.