LukaszVTT Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Witajcie, Poszukuję haka do ramy wykonanej na zamówienie na Taiwanie. Mam świadomość tego że dokładnie takiego samego haka nie dostanę ale może ktoś z Was kojarzy zbliżony kształtem hak, który mógłbym przerobić. W ostateczności wystrugam go od podstaw ale wolałbym tego uniknąć Hak jest pod oś 12 mm i wygląda tak:
Marcin9 Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Udało znaleźć mi się podobny ale niestety rozstaw śrub prawdopodobnie jest inny i trochę kształt niestety nic lepszego nie znalazłem Nie możesz napisać do producenta? Może mają takie na sprzedaż
LukaszVTT Napisano 17 Lipca 2015 Autor Napisano 17 Lipca 2015 Udało znaleźć mi się podobny ale niestety rozstaw śrub prawdopodobnie jest inny i trochę kształt niestety nic lepszego nie znalazłem Nie możesz napisać do producenta? Może mają takie na sprzedaż Dzięki, może się udać producent niestety źle wykonał hak i nie mogłem się doprosić nowego... Zmodyfikowałem go i działa poprawnie już ponad rok ale chcę dorobić jeden na zapas:)
porcelanowy Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Powitoł To aluminium jest? Jakiś zaprzyjaźniony zakład robiący na CNC? Na olxie jest gość który ma w ofercie różne haki robione przez siebie. http://olx.pl/oferty/uzytkownik/mKYH/ Może by do niego podbić? p.s. Pokaż całą ramę Kastom robiony na Tajwanie mie ciekawi Aluminium?
LukaszVTT Napisano 17 Lipca 2015 Autor Napisano 17 Lipca 2015 Powitoł To aluminium jest? Jakiś zaprzyjaźniony zakład robiący na CNC? Na olxie jest gość który ma w ofercie różne haki robione przez siebie. http://olx.pl/oferty/uzytkownik/mKYH/ Może by do niego podbić? p.s. Pokaż całą ramę Kastom robiony na Tajwanie mie ciekawi Aluminium? Dzięki za namiar, napisałem:) Zobaczymy czy się podejmie:) Tak, rama jest z amelinium. Zdjęcie gotowego roweru poniżej. Detali póki co nie pokazuję
ludz Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 wygląda na b. prosty kształt, może jakiś ślusarz Ci pomoże? Toż to kawałek stali, 4 wymiary, 1 promień i 4 gwinty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.