zdanek734 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Witam. Ktoś zna dobry i godny polecenia serwis amortyzatorów, który prowadzi wysyłkę? Ewentualnie serwis w zachodniopomorskim. Padł mi Raidon, z dnia na dzień zaczął głośno stukać i przestała działać blokada skoku. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Napisz do forumowicza @@ACTIVIA, Jest on dystrybutorem i serwisantem Suntora http://www.activia.sgl.pl/amortyzatory_serwis/serwis/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Wichu @ emtb.pl http://emtb.pl/forumo/member.php?action=profile&uid=1501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 "Profesjonalny Serwis Rowerowy" z Wrocławia. Łatwo znaleźć na facebooku. Wysyłałem im ostatnio foxa i bombera. Też się trochę obawiałem wysyłki ale okazało się, że bezpodstawnie. Szybko, tanio i solidnie. Jeśli coś jest nie tak po rozebraniu to kontaktują się i ustalają zakres dalszych napraw i cenę. Jak najbard\ziej ich polecam. Jak coś się nie opłaca robić to też o tym informują, a nie naciągają. P.S. Właśnie się zorientowałem, że to jest ten słynny Wichu... Tak czy siak polecam serwis z własnego doświadczenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanek734 Napisano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Wysłałem amorek do Activi, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaus88 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 · Ukryte przez anarchy, 21 Sierpnia 2015 - Reklama. Ukryte przez anarchy, 21 Sierpnia 2015 - Reklama. Ja polecam rowertour.com. Naprawdę świetny sklep internetowy. Sprzedają tam sprzęt rowerowy najwyższej klasy. Zdecydowanie polecam, ja się nie zawiodłem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.