scotek Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 W gdańsku stoją takie fajne znaki [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ale buractwo. W takich wypadkach nie ma co się czaić. policja + pogotowie wezwane, złożenie zeznań, obdukcja i szlus. Co by się nie działo. Ty dostaniesz NAJWYŻEJ mandat, a gość zawiasy za uszkodzenie ciała... Nie ma co takim burakom pobłażać. Wiem, że już po ptakach, ale na przyszłość, dla potomnych, nie bójcie się. Co to w ogóle za pajac, żeby do 15latka skakać... nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A... z tym facetem jechało jeszcze 2 innych gości.Więc on też ma świadków na swoją wersję... A co jak przegram sprawę? Koszta sądowe? Ja nie wiem już sam :/ Jaką wersję? Że jechałeś tak niegrzecznie, że wymusiłeś na nim uderzenie w twarz? Nie wymyślaj. Mam wszystko ... znam nawet mniej więcej godzinę zdarzenia (+- 20 minut). A czy zeznawać może osoba spokrewniona, kuzyn bo to on jechał ze mną? Wszystko dokładnie widział... Każdy świadek może zeznawać. Jesteś młody i nie potrafisz jeszcze prawidłowo ocenić sytuacji, za kilka lat będziesz sobie robił wyrzuty. Nie wiem dlaczego jesteś przekonany, że rodzice zabronią ci jeździć? Gdybyś dostał w michę bez roweru, to zabroniliby ci wychodzić na dwór? Sam widzisz, że takie rozumowanie jest bez sensu. Jedyne co musisz zrobić to powiedzieć ojcu o tym co się stało, on się zajmie resztą. Życie to nie są tyko beztroskie miłe chwile ale i tego typu niemiłe zdarzenia. Nie martw się na zapas, ojciec na pewno nie będzie winił ciebie za to co się stało. Wiem coś o tym bo sam jestem ojcem, odwagi Nie pójdziesz na policję, będziesz żałował. Będziesz opowiadał tę historię żałując, że to zostawiłeś, zamiast dać popracować chłopakom z policji. A tamten będzie napadał, bo nikt mu nie stawia żadnego oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Fragment historii naszego bohatera trafił na łamy GW; http://wyborcza.pl/1,87648,18818022,rowerzysta-wjechal-pod-autobus-zdenerwowany-pasazer-auta-walnal.html#MTstream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.