carrion Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam! Pod koniec sierpnia będę na weekend w Warszawie, ale już teraz mam małą prośbę. Moglibyście polecić mi jakiś hostel w okolicach klubu Progresja? Cena gra rolę, nie ukrywam Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 W Warszawie nad Wisłą masz mnóstwo miejsca pod rozbicie namiotu a takie miejsce nic nie kosztuje. Polecam tereny na południe od Mostu Siekierkowskiego. Czas dojazdu z Centrum to 20 min .... oczywiście na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Dzięki za sugestię, ale z kilku dość istotnych powodów musi to być jakiś hotel albo hostel. Jak służbowo jeździłem do Warszawy, to nocowałem w Nadarzynie, tym razem ta opcja jednak odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Warmshowers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Najbliżej progresji masz Colibra hotel.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Masz jeszcze takie cos... http://mapa.targeo.pl/hotel-tina-ul-gorczewska-212-warszawa~4455449/hotel/adres Tramwajem dojezdzasz jednym baz korkow, z 6 przystankow. Kiedys bylem w tym hotelu na jakims objedzie. nawet bylo calkiem. Ale pokoi nie widzialem. Nie wyglada na drogie miejsce ;-) 5metrów od hotelu jest TEsco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Dziękuję. Na coś się zdecyduję. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.