Bronexx Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam, noszę się z zamiarem przejechania rowerkiem całego Polskiego wybrzeża, moi znajomi zrezygnowali więc jestem zmuszony szukać w internecie... trasa od granicy do granicy, w jedną stronę myślę że zabiorę się pociągiem ja jestem z Piły, ale teraz przebywam w Poznaniu Moim zdaniem to fajna przygoda, mój pierwszy rajd kilkudniowy... Możemy spać pod namiotem, tudzież korzystać w portalu Couchsurfing Chętnych zapraszam, jeśli chcecie o coś zapytać to śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz18d Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witaj, My wyruszamy w niedzielę(19.07) ale jedziemy z Krakowa i kierujemy się w stronę Sopotu. Nad morzem też planujemy pojeździć z tydzień czasu, więc mógłbyś się do nas dołączyć. Później na Hel i Ustka. Rozumiem że interesuje Ciebie tylko wyłącznie trasa wzdłuż wybrzeża ? Jak na razie na 100%, jedzie nas dwójka. Też się niektórzy wykruszyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronexx Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Brzmi ciekawie, Jedziecie z Krakowa rowerami czy pociągiem ? może bym was złapał po drodze.. Jak daleko chcecie dojechać ? i jak planujecie spanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz18d Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Z Krakowa jedziemy rowerami nad morze, na koniec podróży wracamy pociągiem 1 Dzień- Kraków - Dąbrowa Górnicza lub trasa alternatywna Kraków- Częstochowa - trochę dużo km jak na pierwszy dzień 2 Dzień - w zależności jak pojedziemy pierwszego dnia albo Dąbrowa Górnicza - Częstochowa lub Częstochowa - Tomaszów Mazowiecki kolejny dzień Tomaszów Mazowiecki - Łódź - zwiedzanie Łodzi kolejny dzień Łódź - Włocławek kolejny dzień Włocławek - Toruń KOlejny dzień Torun- Kwidzyń Później już Kwidzyń - Gdańsk Nam morzem nie mamy jeszcze zaplanowanej trasy, ale planujemy się trochę pokąpać, pozwiedzać. Będziemy to ogarniać za kilka godzin. Spania szukamy głownie na Couchsurfing, ale też różnie bywa nie jedziemy przez tak duże miejscowości i za wiele tam nie ma. Czekamy na odpowiedzi ludzi do których pisaliśmy. Ewentualnie spanie w jakimś tanim hotelu 15-25zł. Jak masz pytania pisz Mamy po 24,25 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronexx Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 To skoro wyjezdzacie 19 z krakowa, to 25 dopiero będziecie w trójmieście tak ? Ja też właśnie ogarniam couchsurfing, dodatkowo namiot zabieram w razie w. wiekowo rówieśnicy niemalże wszystko super. Tylko szkoda że tak późno będziecie w tym trójmieście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz18d Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Właśnie jakoś 26,27 lipca będziemy w Gdańsku. Nie chciałbyś z nami dojechać nad morze ? Planujemy pozwiedzać niektóre miasta, np. Częstochowę, Łódź, Toruń, zobaczyć niebieskie źródła pod Tomaszowem Mazowieckim. Pojechać przez Ojcowski Park Narodowy. Jak tam u Ciebie z couchsurfing ? masz już zaklepane noclegi czy jesteś w fazie szukania ? Jak stoisz z czasem do kiedy chciałbyś odbyć podróż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronexx Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Ja chciałbym w Poniedziałek wyjechać... I wtedy mogę jechać całe wybrzeże, nawet niemcy zahaczyć.. Ale 29 muszę być w domu i z noclegiem to napisałem do kilku osób, czekam na odpowiedź... Jak nie, to namiot na dziko no cóż, jeśli nie dacie rady to szkoda.. mogło być fajnie. Może kolejnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz18d Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Generalnie mamy już zaplanowaną trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.