Majkel__ Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam serdecznie, Jakiś czas temu stałem się posiadaczem bidonu rowerowego Elite Vero 700ml. Bidon sprawuje się dobrze, doskonale utrzymuję temperaturę napoju, troszkę się rysuje powierzchnia zewnętrzna na skutek wsuwania i wysuwania z koszyka ale nie o tym chciałem pisać... Otóż podczas zakupu sprzedawca zareklamował bidon jakoże można z niego pić napoje bez przechylania pojemnika ( jak z dziecięcego "niekapka" ) czyli pijemy patrząc na drogę. Próbowałem na wiele sposobów z różną ilością napoju w pojemniku, próbowali też inni ( koledzy z pracy ). Po wielu próbach stwierdziliśmy, że bidon trzeba przechylać by się napić. W związku z tym pojawia się pytanie - po co ta rurka w środku ? Bez rurki bidon zachowuje się tak samo. Poniżej przedstawiam kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 po co ta rurka w środku ? ta rurke wypelniasz cieklym azotem jak chcesz szybko schlodzic napoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel__ Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Dzięki za szybką i fachową odpowiedź, o tym sprzedawca nie wspomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.