CaseyJones Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Cześć, Jestem w potrzebie nabycia kasku dla półtorarocznego dziecka. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić stacjonarny sklep w Krakowie gdzie jest większy wybór takowych? Ewentualnie polecić sprawdzony, sensowny model? Cena raczej nieistotna. Z góry dziękuję. Pozdrawiam CJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Będzie kłopot. Rozmiarówka kasków zaczyna się od 46cm. Nie wiem czy w ogóle jest sens kupować kask brzdącowi które rośnie jak na drożdżach i po paru miesiącach może być problem z założeniem tego kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Nie będzie problemu. Moja córka miała kask w wieku 1,5 roku. Ma regulację od 42-48. Porządny kask alpiny. Wiem, że mają te kaski na balickiej w backplipie. Zadzwoń i zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikt00r Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Decathlon, mają tam kaski właśnie dla takich maluchów. Mój syn korzystał z takiego na wzór żabki od 2 do 4 roku życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 http://uvex.com.pl/kolekcja-lato/kaski-rowerowe/junior-kids Zobacz czy mają w intersporcie, go-sporcie i decathlonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaseyJones Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Wielkie dzięki za wskazówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Kupiłem siostrzeńcowi jak miał półtora roku kask dziecięcy Crazy Safety http://sporto.com.pl/p/233/3254/crazy-safety-zyrafa-kask-sportowy-dla-dzieci-kaski-akcesoria-kolarstwo.html, teraz ma 3,5 roku i jeszcze nie jest wyregulowany na największy. Mierzyliśmy go na Mogilskiej jeszcze, ale jak tam ostatnio byłem, to jakiś sklep z ciuchami dziecięcymi już był, przenieśli się na Focha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.