m1x3r3k Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Witam proszę o poradę co się bardziej opłaca. Kupić nowe pedały SPD shimano 520 w decathlonie za 99zl czy może te shimano 540 (uzywane) http://olx.pl/oferta/kultowe-pedaly-shimano-spd-pd-m540-jak-ze-sklepu-CID767-IDaQWt3.html z forum dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 http://roweroweporady.pl/pedaly-shimano-pd-m520-czy-pd-m540/ To może trochę Ci pomoże w wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Za 100zł zdecydowanie m540 mam je używam rok w każdych warunkach i dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 jezeli jestes kompletnie zielony i nie bedziesz potrafil ocenic stanu 540 to kup nowe 520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 na zdj pedały wyglądają jak nowe w porównaniu do moich rocznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 o ile to sa zdjecia tych pedalow to jak najbardziejosobiscie mam dystans do osob sprzedajacych prywatnie i do tego co pisza w ogloszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 http://roweroweporady.pl/pedaly-shimano-pd-m520-czy-pd-m540/ To może trochę Ci pomoże w wyborze. To czytałem zanim napisałem ten post [emoji4] ale jednak chyba bardziej przemawiają do mnie nowe 520 chociaż by dlatego ze bd na nie gwarancja i oglądałem inne aukcje tego gościa i wydaje mi się ze bloki jakoś dziwnie wyglądają a sam nie ocenie ich na żywo bo to moje pierwsze spd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam proszę o poradę co się bardziej opłaca. Kupić nowe pedały SPD shimano 520 w decathlonie za 99zl czy może te shimano 540 (uzywane) Kultowe pedały Shimano SPD PD-M540 - jak ze sklepu! Warszawa Mokotów • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) z forum dziękuję za pomoc.M540 będą trochę lepszym wyborem bo do serwisowania nie będziesz potrzebował klucza TL-PD40 a jedynie płaską 17-tkę. To zasadnicza różnica a innych właściwie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newjoyland Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Hej ho, podpinam się pod temat. Ale chodzi o buty. Zamierzam kupić pierwsze SPD na MTB. |Co byści doradzili z tych poniżej: http://pl.sportsdire...olcode=14409341 http://pl.sportsdire...olcode=14408403 Buty na rower M065 SHIMANO - Wyposażenie rowerzysty Rowery - Decathlon Buty na rower MTB 500 CZARNO-BIAŁE B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Z tych co podałeś to najpewniejsze będą B'Twin 500. Przynajmniej jeśli chcesz z nich korzystać z pedałami bez klatki na oparcie stopy. Ale ogólnie jeśli chcesz używać ich w różnych warunkach to polecam raczej dozbierać do czegoś z klamrą. Rzepy są okej i sam posiadam takie tylko na to zamknięcie ale w mokrych warunkach luzują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newjoyland Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 padło na te: http://pl.sportsdirect.com/6hsf/muddyfox-mtb100-mens-cycling-shoes-144084?colcode=14408403 po pierwszej jeździe jestem zadowolony, pierwsza gleba teżbyła, pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Newjoyland jaką rozmiarówką się sugerowałeś ?? Usa czy brytyjski ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newjoyland Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 wiesz co chyba dalej ich nie rozroznaim, ale wydaje mi sie, ze usa kupilem 10,5 czyli 44,5 jeśli się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Żeby nie zakładać nowego tematu. Dzisiaj kupiłem SPD m 540 stan faktycznie jak ze zdjęcia. Tylko pierwsza jazda i wydaje mi się ze maja duży luz na blokach bo mogę ruszać noga na boki około pół centymetra na stronę czy to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Tak. Jeśli masz na myśli ruch piętą na boki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 zlap go reka i sprobuj ruszac na boki, jezeli lata na osce to nastaw sie mentalnie ze bedziesz musial sie tym zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Żeby nie zakładać nowego tematu. Dzisiaj kupiłem SPD m 540 stan faktycznie jak ze zdjęcia. Tylko pierwsza jazda i wydaje mi się ze maja duży luz na blokach bo mogę ruszać noga na boki około pół centymetra na stronę czy to normalneLuz roboczy 10* jest jak najbardziej prawidłowy i to dzięki niemu możesz swobodnie manewrować rowerem a podczas upadku noga sama się wypnie. Ale jeśli uważasz że jest on za duży możesz wyregulować zatrzask skręcając go na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Ziemko tak uczyniłem rano i jest git temat uważam za skończony dziękuję wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.