Gość Łukasz Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Witam wszystkich Od wczoraj mieszkam na Bielanach (okolice Przy Agorze) i mam straszny problem... Wcześniej mieszkałem na Ursynowie także z trasami nie było problemu... czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie na Bielanach mogę jechać na szosę? Wszędzie tylko ścieżki i zakazy... Jakaś masakra... Gdzie można zrobić np rundę ok 40-60km? Oby była w miarę dobra droga gdzie mogę po nich jeździć i umiarkowany ruch Będę wdzięczny za jakieś mapki, opisy... A może ktoś jeździ po 16 i chce mnie oprowadzić po okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Łukasz
Witam wszystkich
Od wczoraj mieszkam na Bielanach (okolice Przy Agorze) i mam straszny problem...
Wcześniej mieszkałem na Ursynowie także z trasami nie było problemu...
czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie na Bielanach mogę jechać na szosę? Wszędzie tylko ścieżki i zakazy... Jakaś masakra...
Gdzie można zrobić np rundę ok 40-60km? Oby była w miarę dobra droga gdzie mogę po nich jeździć i umiarkowany ruch
Będę wdzięczny za jakieś mapki, opisy...
A może ktoś jeździ po 16 i chce mnie oprowadzić po okolicy?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.