Krystek5ha Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Witam urwało mi sie to w piascie a nie wiem jak to sie nazywa mógby ktos mi powiedziec co to jest.To jest nabijane w piaste.
Poochaty Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Zdjęcia wkleiłeś beznadziejne, pomimo opisu ciężko się domyślić co to. Zakładam, że miska. Ale wklej jeszcze zdjęcie piasty, co by był komplet.
Garlock Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Bieżnia zewnętrzna łożyska zwana popularnie miską.
Krystek5ha Napisano 14 Lipca 2015 Autor Napisano 14 Lipca 2015 Zdjęcia wkleiłeś beznadziejne, pomimo opisu ciężko się domyślić co to. Zakładam, że miska. Ale wklej jeszcze zdjęcie piasty, co by był komplet. To jest zdjecie z drugiej strony a morzna kupic to gdzies przez internet
Garlock Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Do niektórych piast można, do innych nie. Musisz pomierzyć te pęknięta i szukać takiej samej bo trochę tego jest. http://cyklisci.com/listaProduktow.php?dbFin=miska+piasty&szukaj=Szukaj&kat=0&idz=
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.