immegt Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Witam, zamierzam kupić rower crossowy, ale jako że się zupelnie na tym nie znam to proszę Was o pomoc. Po przebrnieciu przez kilka wątkow pod uwage biorę rowery Unibike Viper Saveno Everest 2.0 Scott Sportster50 / comfort 10 / P4 Lazaro Integral V3 Który z nich bedzie najlepszy? Czy lepiej szukac dalej? Dodam jeszcze że mam ok 167 cm wzrostu i waze 50 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Najwięcej dostaniesz - wydając najmniej - decydując się na infegrala V3 . Rama damska jak mniemam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
immegt Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Tak, damska Problem tylko jest taki, że w sklepie stacjonarnym go jeszcze nie widziałam, a zamawianie roweru przez internet niezbyt do mnie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ramy damskie crossowe są mniej "wrażliwe" niż męskie - kluczem jest wszakże długość nogi ... Można coś zbliżonego "pomacać" w sklepie, a w sieci zamówić - no ale jak się ma górką 500 zł to się idzie do sklepu i wybiera z półki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
immegt Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Byłam dzisiaj w kilku sklepach i prawdopodobnie wezmę scotta sportstera 50 lub krossa evado 3.0. Tego drugiego moglabym kupic za niecale 1800 zł, oplaca się? W grę wchodzi jeszcze Merida Crossway 20-V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Szukasz aprobaty dla swojej (nieoptymalnej) decyzji ? ? Sumienie gryzie jednak ? I tak kupisz ten co będzie najładniej pomalowany , jak znam życie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
immegt Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Po prostu nie chce wydawać ponad 1000 zł w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.