dovectra Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Nie wiem jednak czy 1,20 nie będzie za wąska do obręczy? nie nie będzie Ogólnie ukończyłem ostatnio pierwszy triathlon i czułem bez przerwy jak brak aerodynamiki daje mi się we znaki na tym krosiaku? no no, ale to nie rower do tego.- najtańsza kolarzówka będzie szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Właśnie zamówiłem nowe koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Wczoraj zamontowałem koła. Waga zestawu który dostałem to 1570 gram, waga tych kół które były to 2272 gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mambaout Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 No to teraz wymiana rurek i siodła bo pewnie ciężkie kloce(ale i tak polecam zważyć przed zakupem czegoś innego) i powinno lekko kolejne 500 gram zejść do docelowej wagi 14kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszko82 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Nie obraźcie się ale po co ładować tyle kasy w odchudzanie roweru crossowego. Na tym się nie ściga a w codziennej jeździe turystyczno rekreacyjnej nie ma to sensu. Rozumiem wymiana na lepsze przy okazji zużycia ale wymiana sama w sobie dla wagi... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Panie i Panowie, mała aktualizacja co do wagi roweru. Fabrycznie ważył 13 kg. Coś mnie tkęło jak rower który ważył 13 kg po dołożeniu błotników, uchwytu na pompkę i bidon, oraz 2 zaczepów oświetlenia może ważyć 15,4 kg Przed chwilą zważyłem dziada ponownie i wyszło 12,9 (po montażu nowych kół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Niektorzy producenci podają masę bez kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Jutro w pracy zważę rower na atestowanej wadze to wreszcie będę wiedział jaka jest jego masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Dla potomnych, mój rower waży(ł) 12,74. Dzisiaj zlokalizowałem pęknięcie ramy więc ta co jest idzie na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi