Fifi Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Heh... jak wpisałem w forumowej szukajce słowo "pedała" to wyświetliły się 22 strony tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 tak to jest jak umysł techniczny bierze się za humanistykę czyli jak ktoś jeszcze raz napisze na forum "Pedała" to ban bezwzględny i milion dolarów na greenpeace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A pytanko mam. Krawat jak się odmienia?xD nie mam krawata czy krawatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 IMO "nie mam krawatu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 OMG czy tak trudno zerknąć w słownik tudzież pomyśleć trochę/poszukać ??!! Pierwsza lepsza strona z google : http://so.pwn.pl/lista.php?co=krawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.