Fifciak Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam, czy jeśli zakupie amortyzator z wbita gwiazdką, to jest możliwość zamocowania mostka wpuszczanego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Nie, są to zupełnie różne systemy (z gwiazdką to widelce/stery a-head, natomiast mostki wpuszczane są dla widelców z rurą gwintowaną/sterów klasycznych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifciak Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 A jest możliwość zastosowania jakiegoś adaptera ? Albo czy wymiana mostka rozwiąże sprawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Tak kup mostek a-head. Tylko, czy Ty chcesz wymienić amortyzator? Jeżeli tak, to rura sterowa, gdzie stosuje się mostki wpuszczane ma średnicę 1" a ten a-head 1 i 1/8 cala, czyli nie wejdzie Ci w główkę ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Czyżby ? : http://www.bike-project.pl/pl/p/RST-rura-sterowa-gwintowana-118-Cr-Mo/727 Skoro mostek wpuszczany jest do rury 1,1/8", to znaczy, że takie się stosuje ... Pytający niech określi dokładnie jaki ma obecnie amortyzator i z jaką rurą sterową ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 gwiazdkę możesz przebić. Pytanie jaki ty masz amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifciak Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Teraz mam jakiegoś taniego którego kupiłem z rowerem pare lat temu. Chciał bym wymienić na coś co sie ugina a wydaje sie być zespawane. Mam mostek wpuszczany mogę zrobić zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Jeśli mostek jest wpuszczany to prawdopodobnie będziesz miał rurę 1'' Najlepiej zrób zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.