Jack Danniels Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wiem że to kolejny temat w sprawie rzucania mięsem na forum, ale wszystkie pozostałe są pozamykane i nie ma gdzie się wyprodukować w tej sprawie. Otóż na niektórych forach istnieje takie coś jak "skrypt cenzury". Nie wiem, moze to oryginalnie nazywa się jakoś inaczej, ja znam to w takiej wersji. Podejrzewam że to jakaś funkcja BBCode, ale ja się nie znam na tym zupełnie. Owo dobrodziejstwo automatycznie zamienia niepożądane słowa na takie które administrator (użytkownicy) tolerują. Padło sporo pomysłów jakich zamienników można by użyć i tak mi przyszło do głowy że całkiem śmiesznie i nawet przyjemnie byłoby poczytać na forum posty z najfajniejszymi zamiennikam ("motyla noga", "o ladacznica!", "pedale dziecię" czy "czosnkowa kobita", można naprawdę zabawne cuda powymyślać wspólnie). Poza tym moderatorzy mieliby mniej roboty udzielając nagan bluzgającym userom i kasując ciągle nowe ich wytwory. Dodatkowo mogło by to przynajmniej częściowo rozwiązać problem warcholących gości. Proponuję rozważyć takie coś. Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja jestem za Z tego co wiem instnieje coś takiego w wielu bazach danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 hehe.motyla noga też jest za tym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 A czy tego się nie da obejść, np. tak: l.a.d.a.c.z.n.i.c.a. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 cenzura juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 cenzura juz dziala no to test jak działa jak nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Trochę działa, ale jeszcze trochę trzeba ją udoskonalić :wink: bo nie wyłapuje wszystkiego W dalszym ciągu nalegam na zastępywanie wulgaryzmów motylimi nogami i innymi takimi rzeczami a nie krzyżykami. Proponuję w tym celu założyć temat w którym użytkownicy wpisywaliby swoje pomysły i najśmieszniejsze zastosować. Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 generalnie filtr wylapuje jakas czesc wyrazu i nawet jezeli to jest jakis wymyslony bluzg, to go cenzuruje. Moze po prostu zapomnialem wpisac wszystkich przeklenstw. Nie wiem. Dajcie mi liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To może trzeba wykonać mały test ?? np. temat o nazwie "[zawiłości językowe]ludzie bluzgajcie ile tylko można!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 po prostu wypiszcie tutaj wszystkie bluzgi. te ktore nie beda ocenzurowane, to sie ocenzuruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Te mozna dodac do listy:D http://www.insultmonger.com/swearing/polish.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 mac chyba nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 nie dałeś polskich liter... właśnie to też trzeba wziąć pod uwagę. Trzeba zrobic pare różnych cenzur, bo czasem są literówki, czasem ktoś nie używa polskich znaków... troche roboty z tym jest :/ Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 admini i modzi cenzurze nie podlegaja o tak... oni nie podlegają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Skrypt jest niedopracowany Cenzuruje wyrazy które obraźliwymi nie są (wczoraj się o tym przekonałem) prysłu######e p-r-z-y-s-ł-u-c-h-u-j-e Skrypt należy poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nie niedopracowany, tylko wymaga wiecej wyrazow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 p**da gó*no ci*ka Mar*an Gier*ych Trzeba wyraźnie ulepszyć Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No skuteczna ta cenzura, bo mi "zamazuje" za######ójczy - z-a-j-e-b-ó-j-c-z-y Może i nie piękne to słowo, zrezygnuję z niego Teraz używam 'wykopany w kosmos'. Mały teścik po 2 latach.. Ze sprawdzonych wyrazów tylko d-u-p-a zamienia się na "nic nie wyszło" No dobra i jeszcze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 f**ktycznie! To działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 archeologia to na wydziale historycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzieci też tu patrzą do cholery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 a ja uwazam ze najlepszym skryptem są ostrzezenia. skoro rozmawiając z pewnymi ludzmi osoby które przeklinają potrafią panować nad językiem, bo wiedzą ze spotka je za to jakaś nieprzyjemność, to tym bardziej mozna pilnować swojego języka pisząc, bo jakby na to nie patrzec słowo pisane nie jest tak szybkie jak mówione. nie biorę pod uwagę ludzi przypadkowych, tudzież banitów bo jak pokazuje doświadczenie ich poskromić praktycznie nie można. ale skoro inni uzytkownicy lubią to miejsce, chętnie tu wacają, czują się członkami forumowej wspólnoty i odpowiada im tutejsza atmosfera to bez względu na temperaturę dyskusji uwazam ze są w stanie nad sobą zapanować, a do tego nie potrzeba ponadprzeciętnej inteligencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.