Skocz do zawartości
  • 0

Rower z 5-6 szprychami

Gość Maciej

Pytanie

Gość Maciej
Napisano

Witam.Od 2 lat poszukuję nietypowego roweru a raczej kół.Chodzi mi o to żeby miał on 5-6 szprych zamiast kilkudziesięciu.Niestety nigdzie w Polsce nie mogę go znaleźć a jedynie w sklepach zagranicznych(Azja itp) przykład http://www.lightinthebox.com/pl/rockefeller-na-rowerze-21-predkosci-podwojne-hamulce-tarczowe-rower-26-szprychy-kola-gora-6_p1728944.html

Kupowanie w takich sklepach to jak kupowanie kota w worku dlatego proszę o pomoc w znalezieniu wymarzonego roweru na terenie EU o ile jest taka możliwość.

Pozdrawiam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po co Ci takie koła?

Takie koła to jednorazówki jak się skrzywi to już nie wyprostujesz tak jak zwykłych.

Są one najczęściej montowane w chińskim złomie dlatego można kupić je tylko w chinach  

Nigdy nie widziałem takich kół w jakimś sklepie lub na allegro 

Gość Maciej
Napisano

Karbowane ciut za drogie.Myślałem nad jakimś innym materiałem aczkolwiek powoli przestaję się łudzić że można dostać takie które nie pochodzą z Chin i są bezpieczne.

Napisano

To co wstawiłeś jest w markeciakach, wydaje mi się że to nie są szprychy tylko odlew, ciężkie jak cholera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...