lukaszs Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 sprawdź w słowniku................:-) nie wiem szczerze mówiąc ja mam rame litening ale to jest sztywniak - a u Ciebie nie mam pojęcia ??? może to oznacza "super wypas"...........:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Litening to pewnie info że rama jest cieniowana, a Blizard to ... On jest biały, może to snow edition ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 teraz wszystkie ramy są cieniowane - podwójnie lub potrójnie , te akurat potrójnie. snow edition brzmi nieźle......:-) wrzuć jakieś fotki - nie widziałem jeszcze białego Radona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Poszukuje hak do Radona ZR Team ma ktoś może lub wie gdzie można kupić w necie po za dwoma głównymi dystrybutorami BC.pl CR.pl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jeżeli masz mozliwosc to pokaż dokładnie jakiego haka potrzebujesz.....(foto) wiem ze haki Cube pasują. ja kupiłem w BC rower i zamówiłem zapasowy hak własnie firmy Cube jest gyt. wyżej już była o tym mowa i kolega zbyhoo ma identyczny hak jak ja wiec moze Tobie też bedzie odpowiadał. ja mam taki:-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdc801c165e92de9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 powiem tak, z hakami do Radonów jest kiepsko. Mam taki pomysł! Jeśli juz ktoś znajdzie to niech się tutaj pochwali i sie razem kupi wiecej na raz. DO radona Zr race team jak i innych potrzeba takiego haka: http://picasaweb.google.com/lh/photo/wefOq...feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dokładnie, bo ja na zapas też bym się pisał. Ja mam teraz od Cube i jest identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja potrzebuję taki hak http://img30.imageshack.us/my.php?image=hakradon2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no i klops............. że też zawsze musi sie ktoś wyłamać:-))) przykro mi nic nie poradzę.... a w BC i CR nie chcieli pomóc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Odpisało CR.pl że za paręnaście dni będzie dostawa A może orientujecie się czy jakieś inne haki niż od Radona i Cube pasują?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Przeszukałem cały internet i udało mi się znaleźć haki w EuroBike.pl http://www.eurobike.pl/index.php/eurobike/haki HG-012. Zadzwoniłem wczoraj powiedzieli, że mają chyba dwa ostatnie i wyślą wieczorem. A dziś przed chwilą odebrałem przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i jak założyłaś , jest ok? ja tez chyba muszę zakupić bo zapas właśnie założyłem -stary się pokrzywiła niemiłosiernie a nie bardzo mi się już chce go prostować:-( KAZUMI ile dałeś za ten hak - tak z ciekawości ? mi rzucili 50 zł i tak jakoś dużo chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Na stronie którą podałem wcześniej masz ceny i tych cen się trzymał sprzedawca + 15zł za przesyłkę. Jeszcze nie montowałem ale zaraz schodzę do warsztatu podziałać przy rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmkpl Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Wszystkich, Mój składak: rama Radon ZR Litening amortyzator Rock Shox Recon hamulce Juicy 3 kierownica i rogi Amoeba mostek Accent manetki LX korba Shimano SLX FC-M660 pedały PD-M770 przerzutka przednia Shimano SLX FD-M660 przerzutka tylna Shimano Deore XT RD-M772 kaseta XT siodełko Fizik Nisene koła (dwa komplety) obręcze Mavic XM 317/Fir - piasty LX/XT/Author Industry - opony Rocket Ron 2,25/Nobby Nic 2,4 Ujeżdżany od marca, prawie oswojony... Zdjęcia jak wymyję (może bród sam odpadnie? ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to sobie pogrzebałem - oczywiście w rowerku Haki pasują są identyczne jak orginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 to moje 50 plus przesyłka nie było chyba aż tak wygórowane........:-) ale nie maja niestety mojego haka:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Łączę się z Tobą w bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dziękuję to wiele dla mnie znaczy........:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 hej, przymierzam sie do kupna nowego widelca do mojego Radona ZR Race Team. Nie bede otwierał tematu specjalnie. Rock Shox Reba Race 2009, 1690g z manetką. http://www.allegro.pl/item655367800_nowy_a...e_09_bialy.html Skok 85 będzie idealny, zawsze można go zmienić na 100. Uważacie ze ta cena może być? Przy mojej wadze 70-74kg, czy poszukać czegoś innego. Ale chce raczej nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 cena jest bardzo dobra. i kolorek pasuje:-) skok jest idealny - mozna podkrecic do 90mm bo więcej nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 wiadomo ze kolorek:) jest bez pompki, teraz szukam pompek do RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 pompka to juz mały pikuś..........:-) amorek super. jak już go kupisz i zainstalujesz to dawaj foty:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 widzę ze też masz rebę, znaczy że polecasz? http://www.duncon.pl/admin/upload/26/4x_sochaczew_048.jpg Reba jest mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mam rebe........:-) bardzo dobrze sie na niej jeździ - musze chyba troche podkręcic skok bo 80mm to jakos mi juz za mało. moja to SL - ale z manetką więc prawie to samo co Race:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej! Prezentuje Wam mojego Radona ZR Race Team, wersja na ten rok ostateczna. Nie będę zestawiał tutaj wszystkich części i wag (bo ich nie znam) ale napiszę tylko to z czego jestem najbardziej zadowolony. Aha, nie ważyłem jeszcze roweru, ale jest lekki Rama - Radon ZR Race Team 18'' 1613g Amor - Rock Shox Reba Race 85mm 1680g Hamulec przedni: Avid Elixir R 160mm Ciekawostka, przednie koło na przedpotopowej piaście do magury Foty: http://picasaweb.google.com/zzbyhoo/RADON10?feat=directlink Dzisiaj wreszcie go objechałem na nowym amorze, po prostu cudo jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.