daniel33mc Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam, wiecie moze gdzie w Polsce moge kupić Radona?? czy bede musiał zamawiać go z niemieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 centrumrowerowe.pl www.bikecenter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 centrumrowerowe.pl www.bikecenter.pl Oba sklepy nie maja Radeonów i nie bedą mieli w ofercie . znak ktoś jakieś inne sklepy nie muszą byc internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Posiada ktoś Radona ZR Team 7.0 lub 6.0 (2009-2010rok) z woj. Lubuskiego(woj. dolnośląskie tez morze być)w rozmiarze ramy 20 lub 22 i dałby sie przymierzyć? bo zostaje mi zamówienie Radeona przez internet a boje sie zeby rama była nie za mała albo za duza . Byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Posiada ktoś Radona ZR Team 7.0 lub 6.0 (2009-2010rok) z woj. Lubuskiego(woj. dolnośląskie tez morze być)w rozmiarze ramy 20 lub 22 i dałby sie przymierzyć? bo zostaje mi zamówienie Radeona przez internet a boje sie zeby rama była nie za mała albo za duza . Byłbym bardzo wdzięczny A może ma ktoś w Polsce taki rower ?? i dałby wsiąść zobaczyłbym czy pasuje mi rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ja mam zr teama 7.0 w rozmiarze 20" mieszkam w Wawie jak cos to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 dzięki eloo , juz zrezygnowałem z Radona , Kupuje CUBE moge go dostać na miejscu . Ale dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 cube=radon ta sama fabryka ram A co do opon jakie kupiłem Rockety okazały się totalnym niewypałem, za delikatne na opone napędową. Na 2 maratonach złapałem laczka i do tego na XC gałąź przeszła na wylot, a dziś jak je zmieniałem to wyjąłem jakiś drobny kamyszek z opony.. Podobno ROny powinno się kupować w wersji performance na tył, są wytrzymalsze. Teraz bede montował Geax Saguaro TNT na Mavicu X317, może sie uszczelni Poza tym, chyba znowu bede skracał mostek, mam 182cm i ramę 18', mostek 120mm. Teraz czas testowania 110 bo na XC mam za bardzo rozciągnięta pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTHT Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam wszystkich, melduję się ze swoim Radonem - ZR Race 8.0 Team Edition '08: konfiguracja: http://www.forumrowerowe.org/topic/73913-11043g-radon-zr-race-80-team-edition-08/ pozdrawiam, HTHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam serdecznie! Czy ktoś z forowiczów użytkuje ramę QLT Litening? Poszukuję fulla i się zastanawiam jak się te ramki spisują i jak z ich wagą? Dziękuje i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam Dołączam Oto mój d_p_wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Reaktywacja Forum!! Witam wszystkich!! Po zdradzie klubu Meridy stałem się właścicielem roweru marki RADON. I tak mam model STAGE 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ładny bike, HTHT Ja dojeżdżam od 4ech latek praktycznie tą samą koncepcję, co Twój, tylko że z anodą zamiast lakieru http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/1964-radon-zr-litening/page__tab__main dlatego uznałem że podobna koncepcja, bo przy 20" mam podobną długość główki sterowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Koledzy - mam mały problem - kupiłem żonie rower http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/ZR-Lady-6-0_id_20529_.htm i niestety machnęli się chyba przy montażu - do tylnego hamulca wstawili adapter Shimano SM-MA-F180P/S z napisem "fi180 rotor only". Oczywiście tarcza jest o średnicy 160 ... Skutkuje to tym, że klocek nie pokrywa się dokładnie z tarczą - wystaje na zewnątrz jednocześnie pozostawiając część tarczy nie tkniętą ... z przodu jest 180'ka i klocek idalnie pasuje ... Pisałem do Radona na 2 adresy: info@bike-discount.de i info@bike-discount.de ale mnie olewają ... jak tak ma wyglądać ich gwarancja to ja dziękuję ;-(( Ktoś ma pomysł jak ich "przycisnąć" żeby sie zajęli tynm tematem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.