Rafik_LBN Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś z Was może powiedzieć coś na temat tematycznego amorka?Nie znalazłem do żadnych istotnych informacji na jego temat na forum.- Marzocchi Marathon LR 26 2014 - http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-marzocchi/2014/_amortyzator-marzocchi-marathon-lr-26-2014/291 Sorki za wklejenie linku ale nie mogę podpiąć odnośnika pod tekst w przeglądarce. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Rafik_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill84 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nikt nie ma żadnej opinii o tych amorach bo jest teraz w promocji model 2015 za 650zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nie dość, że odpowiedź nie na temat, to jeszcze odkop sprzed 9 miesięcy Na złotą łopatę może za mało, ale brązową mogę zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill84 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jedyny ostatni temat o tym modelu to gdzie mam pytać jak nie tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalafior Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Tak to już jest Kolego, że jak pytasz o coś konkretnego, to się nie dowiesz, albo Ci jeszcze ktoś dokopie. Za to bicie piany o smarowaniu łańcucha ma > 100 stron i rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Pozwól, że zapytam. A gdzie jakiś pytajnik, przecinek, po co ten wielokropek? Twoja wypowiedź w takiej formie to zdanie oznajmujące. Sorry, nie każdy ma prywatną językową wróżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi