tomek220999 Napisano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 hahahha nie mam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 to wychodzi na to , że złe przyzwyczajenia . Ja np . zima jak mało jeżedzę i mam złe przyzwyczajenia z sezonu letniego konsumuje ponad miare chociaz tego nie spalam i waga idzie w gore pewnie okolo 10 kg na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek220999 Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Może brak silnej woli postaram się to zmienić mi zależy na wadzę bo ja mam pełno gór więc jest na co się wspinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Silna wola to jedno a przyzwyczajenie inna rzecz , czasami nawet nie kontroluje się co i jak się je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.