Gość Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Mam na sprzedaż chwyty Ergon GA1Evo takie jak tutaj: http://www.tnc-hamburg.com/TNC-Shop/Griffgummis/Ergon-Griffgummis/Ergon-GA1-Griffe/Ergon-GA1-Evo-Lenkergriffe-gruen--25048.html Chwyty nie pasują mi kolorystycznie do czerwonej kiery Race Face Atlas Chwyty najlepiej będą pasowały do czarnej kiery i ciemnego roweru. Nowe w sklepie koszt ok 120zł ja sprzedam za 50zł Mogę zamienić też za chwyty czarne albo czerwone
Gość Napisano 13 Lipca 2015 Napisano 13 Lipca 2015 Jak ktoś zainteresowany pisać oddam dosłownie za grosze cena nieaktualna
Shah Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Jestem zdecydowany jakby kolega wyżej się rozmyślił.
Fenthin Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.