Maki Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Mam do was małe pytanko, za ile bym mógł sprzedać czarna przerzutkę deore. Przerzutka ma przejechane 400km i tylko po szosie. Nie posiada luzów, Jest mało porysowana. Niech ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mooncycle Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 możesz mi ją sprzedać za 15 zł. Odejmij od ceny nowego modelu jakieś 30 % i za tyle ją puść. I oczywiście cena z końcówką "9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 8 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wystaw na Allegro od 1zł to się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ok 4x zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ja bym wystawił za 20 - 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 sprzedałem ją za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.