Bonelli Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Witam Od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem nowego roweru. Mam już wytypowanych dwóch faworytów ale nie mogę się zdecydować ponieważ na temat jednego z nich nie mogę znaleźć opinii. Moi pretendenci to: 29" Megamo natural 15 full deore - na jego temat brak opinii. i 29" Northtec cayon dr Oba można znaleźć na popularnym serwisie aukcyjnym. Proszę o waszą ocenę tych rowerów i o wytypowanie lepszego.
Rero Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Moim zdaniem oba podobne, ale co jak co wybrał bym Northec-a ...
Bonelli Napisano 11 Lipca 2015 Autor Napisano 11 Lipca 2015 Też myślę że są podobne ale o ile na temat northteca można znaleźć całkiem sporo informacji to przy megamo jest ich totalny brak choć w opisach jest że firma istnieje już od 30lat. Istotna różnica którą ja zauważyłem to średnica osi w przednim kole oraz główka ramy typu taper w rowerze megamo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.