vader696 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) Cześć, często przeglądałem to forum jednak niestety mój pierwszy post jest związany z kradzieżą mojego roweru... Wczoraj między godziną 8:00-13:30 (prawdopodobnie między 8:00-11:30) na rogu ul. Szymanowskiego 1 i Chopina został skradziony rower Kross Level A4 jak na zdjęciu. Bardzo charakterystyczne malowanie, przez parę lat jeżdżenia po Krakowie widziałem taki sam rower tylko raz! Nr seryjny: L060503405 Trochę porysowany jak to 5letni rower, charakterystyczne wgniecenia na widelcu od zabezpieczenia dla roweru. Łączenie amortyzatora i ramy od spodu trochę zardzewiałe. Spore zdrapanie ramy między suportem a przednimi zębatkami (zrobione 3dni temu). Opony z napisem Geax Saguaro 26x2.0 (Geax (zółty kolor) Saguaro (biały kolor)). Rysa na tylnym widelcu w kolorze zielonym prawie na całej długości. Srebrny widelec Rock Shox Dart 2. Ponadto posiada uchwyt dla lampki (przód i tył), licznika, torby pod siodłowej oraz dla bidonu. Sprawa została zgłoszona na policję. Nagroda za informacje, które pomogą odzyskać rower. ps. na zdjęciu posiada tylko jedną oponę Geax Saguaro, jednakże ma wymienione obie. Edytowane 11 Lipca 2015 przez vader696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader696 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Miesiąc później i z tego samego miejsca został skradziony kolejny rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Też twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader696 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Chyba bym oszalał jakiejś dziewczynie z pracy tym razem. Mój teraz stoi w pokoju gdzie pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi