ST43 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) Od 30 min szukam i nic google nie wypluwa. Jaki jest rozstaw śrub tarczy hamulcewej/piasty w standardzie ISO (zwykłe 6 śrub) ? Edytowane 11 Lipca 2015 przez ST43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Kupujesz na 6 i masz. Nigdzie nie ma rozstawu , chyba że sobie zmierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST43 Napisano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Pytanie rzeczywiście trudne. Nie pytałem czy będzie pasowało, tylko jaki jest rozstaw. Zmierzyłem, potwierdziłem dokumentacją techniczną Hayesa - D=44mm Apropos "kupujesz na 6 i masz" Widac, że kolega młody doświadczeniem... Polecam interesującą listę: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?p=1059259&sid=73c5841a5be2a605d6ea8e8b085248b8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 W markaciakach kiedyś stosowali niestandardowy rozstaw. Dziwne piasty do których nie można dostać normalnych tarcz. Może masz właśnie takie? Był jeden temat o takim właśnie problemie , markeciak i nie pasowała tarcza. Rozstaw w każdej normalnej tarczy jest taki sam. Jak ktoś ma jakieś typu "De one" a nie Deore to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi