radziuGD Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Drogą kupna znabyłem klocki jak z tematu, wsadziłem to do formula c1 i to by był koniec cichych hamulców. Wyją jak potepione, jęczą jak..., piszczą tak, że mogę wygrywać na nich proste melodie. Plus taki, że zastepuja dzwonek a piesi pierzchna przerażeni jak usłyszą je 50 metrów za plecami. Odtłuszczone tarcze, klocki nie miały okazji spotkać się z olejem, ale itak zostały odtłuszczone, zaciski wyregulowane. Czy ktoś z Was ma te klocki i też stawia czoło ubocznym efektom dźwiekowym, czy tylko ja mam takiego pecha, ewentualnie coś źle robię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 większość klocków metalicznych wyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ale nie tak W poprzednich heblach (800 775 785) na metalikach praktycznie nie było dźwięków, na tych naprawdę mogę odgrywać melodyjki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ten typ tak ma Radziu . To to samo co Superstary a te jęczą jak opętane - jest gdzieś wątek na ET lub EMTB o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 czyli niestety stopery do uszu pozostają - ewentualnie rower sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.