koralikowa Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jeżdżę od 3 miesięcy średnio 50 km dziennie i nie do końca wszystko wiem - teraz chcę kupić sobie buty ale nie wiem jakie będą dobre, znalazłam takie: http://e-######ng.pl/buty-adidas-duramo-6-b39765,40,5936,5915 co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Buty do biegania średnio nadają się do jazdy na rowerze z uwagi na miękką podeszwę, która poprzez swe zalety w czasie biegania czyli sprężystość i tłumienie znakomicie pochłaniają część siły nacisku na pedała. Polecam szukac czegoś z twardą podeszwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Bez przesady z tym pochalanieniem. Ale na takie dystanse to cos z twarda podeszwa rzeczywiscie, komfort powinien byc wiekszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.