hellfirez1 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Jak co roku, zabrałem się za serwis widelca, i po otwarciu, na jednej ladze ukazało się takie coś:http://i.imgur.com/rV8qyXATe obtarcia są idealnie w miejscu górnego ślizgu. Co teraz z tym począć? Da się jeszcze uratować górne lagi? Trzeba wymienić ślizgi?Pozdrower Edytowane 9 Lipca 2015 przez hellfirez1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Takie ślady są normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 może i normalne, ale rok temu jeszcze ich nie było, i to mnie martwi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Jak sie lubisz martwić, twoja wola Każda jedna reba ma taki ślady, sid ... to czemu nie lyrik? Chcesz sie nie martwić ? kup sobie 10 letniego szóstka Poza tym to nie wina ślizgów, bo z nimi pewnie wsjo ok, tylko raczej marnej powłoki na goleniach. U mnie po iluś tam latach tez sie pojawiają ale ledwo widoczne póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Miałem rebe która też miała identyczne ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ok, wierzę wam koledzy, składam wideł i będę śmigał dalej Pozdrower Edytowane 9 Lipca 2015 przez hellfirez1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi