xXKrystianXx Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam. Z racji posiadania sprzętu z roku 2007,czas i pora wymienić przedni amortyzator(obecnie Suntour XCU) na coś lepszego. Moja waga 75kg.Rower Kellys Scarpe z hamulcami V-brake,koła 26" ,więc tylko amortyzatory z pivotami. Mam obecnie trzy opcje do rozważenia : 1. Rock Shox XC28 TK Coil 100mm -> ok. 500zł W nagłówku podałem tylko ten,ponieważ najbardziej przykuł moją uwagę. 2. Rosk Shox Dart 2 100mm -> 500zł 3. Suntour XC-Pro -> ok.500zł Ten amortyzator ma dwie manetki i tego mi polecają w sklepie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat.Moja jazda : 60% miasto 40% bezdroża ,lecz zależy mi na dobrym tłumieniu nierówności. Kwota jaką dysponuje i mogę przeznaczyć to 600zł. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) "Activia" miał Raidona w bardzo dobrej cenie 500 zł : http://www.forumrowerowe.org/topic/185668-amortyzatorxcr32-ds-lo-2015-czy-warto/ Edytowane 9 Lipca 2015 przez Puklus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Pawełku a mama nie uczyła że nie ładnie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ładnie, mimo, że brzydko się zachował, poleciłem jego amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ale be tak mówić jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi