szakalbwa Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Czesc, mam nowy rower ale przy pedalowaniu slychac dziwne dzwieki moim zdaniem ze srodka tylnej kasetki, tak jakby lozysko, oraz z napedu- tak jakby w srodku tego bebenka z ktorego pedala wychodza. Slychac je tylko przy pedalowaniu, to takie lekkie chrobotanie, nie spowalnia to roweru ani nic, ale jest uporczywe. Wiem ze domyslacie sie co to jest, ja jestem nowy w temacie dlatego jak znacie odpowiedz to prosze pytajcie mnie- ja udziele wiecej info bo nie wiem nawet jak to fachowo opisac... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Rower nowy tzn ile km przejechal? Ty raczej mówisz o suporcie jaki model korby? Bo jezeli to HT to jest duza szansa ze nawet przy nowych sprzetach padaja:) lozyska , jezeli cos innego to watpie musialbys miec diabelskiego pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakalbwa Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Przejechalem mniej niz 50km. Model? Napisane jest shimano tourney. Model to chyba FC-A070. Na zalaczonych zdj wskazalem strzalka skad dochodza dzwieki. Chcialbym tez dzwiek uploadowac ale sie nie da, a szkoda bo slychac wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ze zdjecia to ciezko powiedziec (korba) masz wszystko podokrecane. Zlap korbe w rece i poruszaj jezeli poczujesz luz to dokrec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.