Skocz do zawartości

[uchwyt na telefon] co wybrać ?

ataman

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie uchyt rowerowy do smartphona, wielkości galaxy S3 lub ciut wiekszego ?

Chodzi mi o uchwyt otwarty a nie w formie etui (pokrowca), taki żeby był solidny, dobrze trzymał i żeby się głowica nie chwiała ?

Jaki polecacie uchyt rowerowy do smartphona, wielkości galaxy S3 lub ciut wiekszego ?

Chodzi mi o uchwyt otwarty a nie w formie etui (pokrowca), taki żeby był solidny, dobrze trzymał i żeby się głowica nie chwiała ?

A ja z czystym sumieniem polecam uchwyt Finn. 

Opinie i ceny znajdziesz na googlu.

Używam od kwietnia tego roku w zróżnicowanym terenie i sprawdza się znakomicie.

A czy te ww. z pokrowcami umozliwiaja bezproblemowe uzywanie ekranu dotykowego ?
 W linku do DryBag'a masz opinie użytkowników. Problemów z obsługą dotyku nie ma bo praktycznie każda taka torba jest posiada folię półprzewodnikową, która zapewnia obsługę dotyku :) W DryBag'u faktycznie  zbiera się powietrze i to jest jedyny mankament którzy np przeszkadza przy pisaniu sms'ów :D ale nie przeszkadza w użytkowaniu takich apek jak Endomondo, Runtastic czy podobnych.

Quadlock'a nic nie przebije. Idealnie jest mieć telefon z nim kompatybilny ale jest też wersja którą można dokleić do dowolnej obudowy.

Myślę że 

wersja doklejana sprawdzi sie tylko przy obudowie jednobryłowej, bo w innym wypadku obudowa sie obudowa zostanie a tel. się odczepi od obudowy przy wstrząsach. I czy to doklejenie jest na tytle mocne aby wytrzymać wstrząsy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...