ataman Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jaki polecacie uchyt rowerowy do smartphona, wielkości galaxy S3 lub ciut wiekszego ? Chodzi mi o uchwyt otwarty a nie w formie etui (pokrowca), taki żeby był solidny, dobrze trzymał i żeby się głowica nie chwiała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Opcja najtańsza to chyba http://www.empik.com/uchwyt-rowerowy-na-smartfon-forever-bh-100-l-forever,p1109425031,elektronika-p (choć pewnie jest coś więcej) a opcja droga ale bardzo dobra to oczywiście Topeak DryBag 5 http://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/torby-rowerowe/p,pokrowiec-smartphone-drybag-5-czarny-topeak,130727.html?_pli=e0a49f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataman Napisano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dzieki, ale nie ma nic godnego polecenia wsrod uchwytow otwartych typu "szczęki" zaciskowe ? A czy te ww. z pokrowcami umozliwiaja bezproblemowe uzywanie ekranu dotykowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zol82 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jaki polecacie uchyt rowerowy do smartphona, wielkości galaxy S3 lub ciut wiekszego ? Chodzi mi o uchwyt otwarty a nie w formie etui (pokrowca), taki żeby był solidny, dobrze trzymał i żeby się głowica nie chwiała ? A ja z czystym sumieniem polecam uchwyt Finn. Opinie i ceny znajdziesz na googlu. Używam od kwietnia tego roku w zróżnicowanym terenie i sprawdza się znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Quadlock'a nic nie przebije. Idealnie jest mieć telefon z nim kompatybilny ale jest też wersja którą można dokleić do dowolnej obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybol Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ja używam iOttie Active Edge http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-motocyklowy-iottie-active-edge-fv-i5293919580.html Telefon trzyma się stabilnie, aczkolwiek nie uprawiam jakiejś ekstremalnej jazdy. Trzeba uważać na szerokość, mój 5 calowy Galaxy A5 ledwie się mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A czy te ww. z pokrowcami umozliwiaja bezproblemowe uzywanie ekranu dotykowego ? W linku do DryBag'a masz opinie użytkowników. Problemów z obsługą dotyku nie ma bo praktycznie każda taka torba jest posiada folię półprzewodnikową, która zapewnia obsługę dotyku W DryBag'u faktycznie zbiera się powietrze i to jest jedyny mankament którzy np przeszkadza przy pisaniu sms'ów ale nie przeszkadza w użytkowaniu takich apek jak Endomondo, Runtastic czy podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataman Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Quadlock'a nic nie przebije. Idealnie jest mieć telefon z nim kompatybilny ale jest też wersja którą można dokleić do dowolnej obudowy. Myślę że wersja doklejana sprawdzi sie tylko przy obudowie jednobryłowej, bo w innym wypadku obudowa sie obudowa zostanie a tel. się odczepi od obudowy przy wstrząsach. I czy to doklejenie jest na tytle mocne aby wytrzymać wstrząsy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.