Xsan Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Gdy mam wpięte stopy w pedały, to mogę nimi lekko poruszać w obie strony. Naciągnięcie sprężyny, utrudniło tylko wpinanie i wypinanie, a stopa wciąż nie leżą sztywnie na pedale. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy to normalne, bo aktualnie nie mam jak sprawdzić innego ustawienia. Przed chwilą oddałem buty z lidla, bo było dziadowskie. A, i pedały to M520. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 To normalne - gdyby stopa była totalnie sztywno to padły by Ci kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Gdy mam wpięte stopy w pedały, to mogę nimi lekko poruszać w obie strony... Hmm, gdzie robiłeś operację na bloki? Słyszałem że na ortopedii w wojewódzkim robią to całkiem sprawnie i bezboleśnie A tak na poważnie - to normalne, też mam podobny model i ten luz w niczym nie przeszkadza, a zapewne w wielu sytuacjach Twoja noga nieświadomie z niego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsan Napisano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Dzięki, już myślałem, że muszę jakieś nakładki czy cuś kupić. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.