Ipla Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witam, mając teraz wakacje chciałbym wykorzystać je w jak najlepszy i efektowny sposób. Mam 19 lat, trenuję "na poważnie" kolarstwo górskie od ponad roku. Jeżdżę na maratony i chciałbym poprawić swoje osiągi. Do dyspozycji mam cały tydzień oraz 2 rowery MTB oraz jedną retro kolarkę. Ogólnie chciałbym głównie potrenować podjazdy ale nie wykluczam innych treningów, bo też są równie ważne, i tu się pojawia pytanie, jak efektownie ułożyć sobie plan treningowy na cały tydzień. Jedyny problem to że nie mam pulsometru. Chciałbym również wpleść w te treningi bieganie, a raczej podbiegi bo wiadomo na maratonach zdarzają się podjazdy które niestety trzeba pokonać "z buta". W okolicy mam pętle leśną z licznymi podjazdami i myślę że warto ją wykorzystać, po za tym mam odcinki szosowe z nachyleniem od 5% do 10%. Czy znajdzie się osoba która by mi ułożyła z grubsza plan który bym sobie realizował. Jakieś sugestie bądź wskazówki dotyczące tych treningów? Chętnie odpowiem na każde pytanie oraz poczytam waszych rad. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.