Skocz do zawartości

[Łódź] Treningi MTB - Las Łagiewnicki

AdamKrossB4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, jestem w trakcie przygotowywania się do pierwszych w swoim życiu zawodów MTB XC, które odbędą się we wrześniu. Poszukuję osoby, chętnej do spólnych treningów w okolicach lasu Łagiewnickiego w Łodzi.Fajnie by było jakby chętna była osoba w jakimś stopniu doświadczona abym mógł skorzystać z pożytecznych rad, natomiast każdy jest mile widziany do wspólnej jazdy. Jestem amatorem, który rozpoczyna przygodę z MTB ale w przypadku gdy zawody wypadną mi zadowalająco zamierzam trenować jeszcze mocniej. Dodam jeszcze, że mam możliwość trenowania dwa razy w tygodniu na pewno, czasami częściej, wszystko zależy od dnia i wolnego czasu. Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.