Skocz do zawartości

[stery] do Gianta Sierry

Adamos05

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Problem jest następujący: mam zużyte stery, po wielu próbach porządnego ich skręcenia po kilku minutach jazdy i tak sa luzy, facet w serwisie powiedział mi że trzeba je wymienić bo i tak już z tych starych niz nie będzie. No i musze zakupić nowe, ale ja nie wiem jakie to są, zintegrowane, standardowe czy jakie... pomózcie mi wybrać jakieś porządne stery tak do 50 złotych (wogóle w tej cenie są jakies porządne ??). Wogóle sie nie znam na tej części roweru więc każda pomoc jest mile widziana :]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie no prosze państwa, nie wierze że nikt sie nie zna. Serio mi te stery latają, a są na maksa skręcone i nie wiem czy moge zainwestować w Ritchey Zero Logic czy nie

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

To jeszcze jedno pytanie. Czy mając teraz te nie zintegrowane moge kupić zintegrowane, będa pasować ?? Sorry za głupie może pytania ale serio sie nie znam..

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dobra teraz już serio ostatnie pytanie :) Czy minimalnie krzywo przycięta rura sterowa (wygląda na przyciętą równolegle do podłoża) może wpływać negatywnie na trwałośc i działanie sterów ??

PS.Nad końcówke rury minimalnie wystaje nakładka (i dopiero nad nią jest korek) więc niby niweluje tą "krzywość".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...