Adamos05 Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Problem jest następujący: mam zużyte stery, po wielu próbach porządnego ich skręcenia po kilku minutach jazdy i tak sa luzy, facet w serwisie powiedział mi że trzeba je wymienić bo i tak już z tych starych niz nie będzie. No i musze zakupić nowe, ale ja nie wiem jakie to są, zintegrowane, standardowe czy jakie... pomózcie mi wybrać jakieś porządne stery tak do 50 złotych (wogóle w tej cenie są jakies porządne ??). Wogóle sie nie znam na tej części roweru więc każda pomoc jest mile widziana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Nie no prosze państwa, nie wierze że nikt sie nie zna. Serio mi te stery latają, a są na maksa skręcone i nie wiem czy moge zainwestować w Ritchey Zero Logic czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/373 Ten rower ? Stery nie zaintegrowane , to widac odrazu zreszta , trzeba bylo sprawdzic na forum roznice miedzy jednymi a drugimi Stery ritchey bede dobre , nawet te tansze sa ok , wianki latwo dokupic i serwisowac od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No ja mam Sierre z 2005, i odwrócony mostek, ale to chyba nie ma większego znaczenia co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2006 To jeszcze jedno pytanie. Czy mając teraz te nie zintegrowane moge kupić zintegrowane, będa pasować ?? Sorry za głupie może pytania ale serio sie nie znam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dobra teraz już serio ostatnie pytanie Czy minimalnie krzywo przycięta rura sterowa (wygląda na przyciętą równolegle do podłoża) może wpływać negatywnie na trwałośc i działanie sterów ?? PS.Nad końcówke rury minimalnie wystaje nakładka (i dopiero nad nią jest korek) więc niby niweluje tą "krzywość". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.