madmx Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Witam. Od niedawna zacząłem śmigać rowerkiem. Jak mam okazje jeżdżę do pracy. Pracuje od 6 do 18 oraz od 18 do 6. Wiadomo rano przed 5 jest chłodno. Dodam że do pracy mam około 20km w jedna stronę. Mam koszulkę z krótkim rękawem oraz spodenki krótkie. Rano jest chłodno to ubieram wiatrówkę ale w niej idzie się zapocić. Mam pytanie co lepiej zakupić czy typowo kurtkę rowerową i pod nią koszulkę. Czy kupić podkoszulke rowerową z długim rękawem i na nią koszulkę z krótkim. Dodam że zalezy mi na kasie tzn cos takiego. Nie chce od razu kupować wszystkiego bo nie wiem jak dlugo będę jeździł Nakupię rzeczy a potem będą leżeć w szafie.
Charvel Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Zainteresuj się tematem softshelli Czyli czegoś co nie ma żadnych mebran, chroni przed wiatrem, bardzo słabo przed deszczem, ale za to pozwala wyprowadzać ciepło i pot na zewnątrz.
Root Admin Mieciu Napisano 7 Lipca 2015 Root Admin Napisano 7 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.