scotek Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Mam taki dylemat. Jak już kiedyś daaawno temu pisałem musze zrobić full serwis mojego amorka. Nie mogę nigdzie znaleźć jakiegoś manuala czy rysunku budowy amortyzatora. Mam mało czasu i niewiem. Zadzwoniłem niestety do serwisu i krzyczą 190zł (jak dla mnie sporo za dużo i wiem, że nawszystkim zdzierają kasę, dlatego wszystko robie sam tylko nie wiem jak z tym amorkiem [emoji6] ). Nowy xcr znalazłem za lekko ponad 300 zł. I mam dylemat co robić. Mam mało czasu bo już zaraz jadę do rumunii na wyprawę stąd moja obawa o amorek. Zrobiłem już 7000km bez serwisu (tak wiem że źle ale wtey jeszcze nie wiedziałem że do tego trzeba częście zaglądać i teraz za to płace [emoji22] ) i nie chcę żeby mi nawalił bo już coś od czasu do czasu bije ale rzadko. Lać się leje. Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 jak ma luzy to serwis raczej nie pomoże chyba że tuleje wymienisz o ile jest taka opcja w tym amorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Podaj dokładny model i rocznik to wyslę ci pełny rysunek techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Sr suntour xcr z scotta aspecta 20 2012. Dzięki wielkie ułatwisz mi prace [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 To masz tu poniżej link. Nie mam akurat czasu by szukać, lecz myslę że bez problemu sobie dasz radę http://www.srsuntour-cycling.com/ru/service/download-area/consumer-downloads/bike/exploded-views/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ooo dzięki. Wisze Ci flaszkę izotonika [emoji2] Ooo dzięki. Wisze Ci flaszkę izotonika [emoji2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Spoko. Jak mogę to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 jak już suntourry naprawiacie to może wiecie gdzie kupić tuleje? ślizgi do nexa4000 -700? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jakie masz golenie - 26 czy 28mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) długość? to do kół 28 cali, rocznik 2006? skok 63 mm bo grubości nie sprawdzałem Edytowane 7 Lipca 2015 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Chodzi o średnicę rur goleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Serwis XCR to bajka, jak już wiesz co i jak to PEŁNY serwis zajmuje 30 minut. Podepnę się do tematu, wymieniłem wczoraj tuleje ślizgowe, niestety nadal jest trochę luzu, da się go jakoś zupełnie zniwelować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi