Lepik Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam, ostatnio kupiłem spodenki rowerowe 4F z wkładką. Jestem amatorem i mam dość nietypowe pytanie dotyczące tych spodenek. W jakim miejscu na ciele powinna się znajdować ta część wkładki zaznaczona kolorem ? Powinienem na tym siedzieć, czy powinno to być podniesione do góry ? zaobserwowałem na zdjęciach innych, że ta część wkładki jest u nich podniesiona do góry. I jeszcze jedno.. na nogawkach mają gumkę, która mnie uwiera w udo i po kilku minutach mam odcisk tej gumki, nie wiem jak powinno być i zastanawiam się nad wymianą na większy rozmiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akforce Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 wkładka powinna być na styku ciało-siodełko co do gumek jak Cię za mocno cisną to wymień spodenki, bo od jazdy to raczej obwód ud się nie zmniejszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.