Skocz do zawartości

[1200] może używany?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szukam nowego (używanego lub nowego) roweru bo na moim złomie nie da się jeździć (delta junior). W tygodniu robie na tym złomowym rowerze około 300km, na nowym może dałoby radę więcej. Teren to głównie asfalt (czasem tak dziurawy że masakra) także ścieżki leśne (utwardzone) baaardzo rzadko piasek (ale to krótkie odcinki). Rozmiar ramy mi potrzebny to 19". Przydałaby się blokada amortyzatora. Znalazłem taki http://olx.pl/i2/oferta/799rower-trek-3700-duzo-nowych-czesci-okazja-CID767-IDaJu5B.html#:c2cb861024 moglibyście coś o nim powiedzieć? Korba nowa, a jeśli kaseta zajechana to nie będzie większego problemu z jej wymianą. A może zaproponujecie mi coś? Najlepiej w okolicach Zamościa. Z nowych to wiem, że w tej cenie to kands maestro lub integral v3 ale z używanych może coś lepszego bym dostał?

Napisano

przecież nie masz blokady na google allegro itd. używany można kupic i to niezly rower za te pln"y, na pewno lepszy od tego co przedstawiłeś ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...