TomaszD Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam mógł by mi ktoś polecić jakiś fajny zestaw (buty i pedały spd) do ok 200 zł. Próbowałem coś szukać lecz niestety mam tak małą nogę (38) że nie mogę nic na siebie znaleźć a jak poszedłem do sklepu to wołał za najtańszy secik 700 zł. Jeśli by ktoś mógł podpowiedzieć jakich modeli szukać był bym bardzo wdzięczny dodam jeszcze że rocznie robię ok 3000 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busio Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Shimano ma tanie pedały http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/pedaly-rowerowe/mtb-zatrzaskowe/p,pedaly-spd-pd-m520-czarne-bloki-shimano,6881.html, a co do butów to w Lidlu masz za 80 zł podobno fajne SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszD Napisano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 O butach wiem ale niestety NIGDZIE nie znalazłem rozm 38 i zapomniałem dodać ze potrzebuję secik na szosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.