rlego Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 jakie macie doswiadczenia z koszulkami wzorowanymi na zespolowych? Czy poza nadrukiem mozna liczyc na dobra jakosc materialu? Szukam czegos na lato, z krotkim rekawem np. odziezdlakolarzy pl a moze w tych przedzialach cenowych kupic cos firmwego, bez nadruku? PS. Zeby nie bylo, ze reklama, to wybralem jedna z drozszych ofert
rlk Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 Chyba lekka krypto reklama Poza tym chińska odzież jest na jeden sezon max 2. Miałem dwa komplety kiedyś i oba na drugi sezon były rozciągnięte i sprane. Polecam jako ciuchy na bardzo awaryjne okazje W tej cenie można już samemu zaprojektować odzież i zlecić uszycie producentowi w Polsce. Jakość 10000 raz lepsza od chńskich. Minus to minimalne zamówienie kilku sztuk.
rlego Napisano 6 Lipca 2015 Autor Napisano 6 Lipca 2015 link podalem dla orientacji, firm jest sporo, tanszych o polowe rowniez. Z tej firmy poszlaki kieruja mnie do Czech, ale szycie to jedno, material i tak moze (jest) z "chin". Boje sie mechacenia (szczegolnie w miejscach stycznosci z plecakiem) i kiepskiej oddychalnosci.
wawry Napisano 6 Lipca 2015 Napisano 6 Lipca 2015 ostatnio szukałem jakiejś koszulki i spojrzałem najpierw w sklepach w Polsce, poźniej na to, co mają chińczycy i powiem tyle, że jeżeli to nie jest pewny sklep, to choćby mnie na klęczkach zapewniali i przysięgali na życie matki, że nie sprzedają podróbek, to nie kupię ...ci akurat piszą, że to import z USA, ale ciekawe co jest na metce:) ...inna sprawa, że sprzedają nie tylko koszulki "wzorowane" na teamowych, ale również znanych firm w cenach mocno dziwnych:) mogę jeszcze dodać, że Chiny niekoniecznie oznaczają złą jakość, ale podróbki raczej wątpliwą...
Root Admin Mieciu Napisano 7 Lipca 2015 Root Admin Napisano 7 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.