dominik0811 Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Witam mam pytanię gdyż chcę kupić rower dobrej marki i żeby wytrzymał na dobre kilka lat . Interesują mnie sklepy takie jak go-sport i decatlon ale nie wiem gdzię kupić i jaki model wybrać . Jeżdzę dosyć częśto na rowerze wieć ma być dobry a trochę waże i żeby rama się nie złamała Moja waga 95+ + fajne żeby jakieś bajery dawali w gratisie albo jakiś sklep co można kupić dobry rower . Mieszkam w Warszawie i może polecicie jakiś inny sklep oprócz tych znanych sklepów ?.
Falken Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Decathlon słynie głównie z dożywoniej gwarancji na mostek, ramę oraz kierownice, więc taki to model mogę Ci zaproponować ma on plusy, jak i minusy, ale coś za coś mówimy o kwocie 800zł, a nie 8000 Np. http://www.decathlon.pl/rockrider-340-szary-id_8321326.html P.S Jojo
dominik0811 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Napisano 5 Lipca 2015 A jak z przerzutkami ?. Często się psują i czy są dobre + daj mi jakiś inny model jak można do wyboru .
Pablo59 Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 na dzień dobry to powiedz, czy to ma być pseudogóral (o prawdziwym MTB w tych pieniądzach można tylko marzyć) czy cross czy trekking ? Czy wsio ryba byle kasy starczyło i miał dwa koła ? Przerzutki się psują jak się ich źle używa albo urwie o korzeń na przykład Dobra marka i ta kwota ???? Żartowniś z kolegi - albo coś z nieźle zajeżdżonych używek by się kwalifikowało ... Przy twojej masie to 3x8 przełożeń (czyli kaseta w tylnym kole) TO WARUNEK KONIECZNY
dominik0811 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Napisano 5 Lipca 2015 To podeślij jakieś fajne rowery i do 800 zl cross w tym stylu kolor jakiś zielony -pomaranczowy jakiś dla młodszej osoby . I gdzie najlepiej kupić rower ?.
Root Admin Mieciu Napisano 7 Lipca 2015 Root Admin Napisano 7 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.