madmx Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witam. Co sądzicie o tym izotoniku? Z tego co widzę jest to najtańszy z iztoników tylko pytanie czy to nie jakaś podróbka. Czy ta firma która to produkuje jest legalna i pewna? Na alledrogo widzę, że można 20saszetek wychaczyc już za 15zl. Chcę właśnie coś w saszetkach by np wsiąść sobie jedna do pracy i zrobić sobie izotonika na powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 używam go i nie mam uwag, ja kupuje w sklepie saszetke za 1.50 (martes sport) lub słoik 17 zł ok 25 porcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Używam te saszetki z allegro i nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Activlab ogólnie robi tanie suplementy. Isoactive polecam - lubię je dlatego, że taką saszetkę mogę wziąć do kieszeni, a wodę uzupełniać w trasie - np. w strumyku i wsypać proszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof303 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Trochę się na odżywkach znam - mniej na rowerach, dlatego się wypowiem. Activelab to mimo niskiej ceny dobra firma robiąca przyzwoite odżywki. Skład takiej saszetki to naprawdę totalna taniocha w produkcji także nie dajmy się naciągać na "bardziej markowe" produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.