Caberro Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Cześć. Mam pytanie odnośnie pewnej tylnej lampki rowerowej. Miał ktoś z forumowiczów styczność z HL-EL460RC LIGHT należąca do firmy Cateye ? Lamka jest ładowana poprzez kabel USB.Chciałbym dowiedzieć się jakie są wasze opinie na jej temat gdyż niestety w internecie nie znalazłem żadnego zdania w tej kwestii. PS.Gdzie można nabyć jeszcze przednią lampkę firmy Mactronic - Shout BPM-200L bowiem na allegro nie ma już zadnej z nią aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Naprawdę chcesz wydawać 200zł na tylną lampkę? Nie lepiej np. Sigmę Stereo za 60zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caberro Napisano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Chciałem na razie się dowiedzieć jakie są opinie na jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.