Buno Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Cześć, co sądzicie o tej ramie? W internecie nic nie mogłem znaleźć. http://olx.pl/oferta/stalowa-rama-rowerowa-look-560-CID767-ID6fT5h.html Głównie chodzi mi o to, czy jest oryginalna, czy nie ma już wypartych rozwiązań technicznych oraz czy była przemalowywana?
mrovka Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 Jestem laikiem Mimo to dziwi mnie LOOK z mocowaniem pod stopke kolo suportu /choc na pewno ma tyle lat co ja wiec to mozliwe:P/ A rama na bank jest malowana,mam na mysli te kolorowe 'ozdobniki' kolo osi tylniej,przedniej,kolo siodla itp I ja mam tez pytanie Czy ktos kto ma oryginalnego LOOK'a i mini pojecie o rowerach i brandach moze do takiego stanu doprowadzic firmowa rame ? ps.W razie potrzeby posta usunac
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Lipca 2015 Mod Team Napisano 5 Lipca 2015 czy nie ma już wypartych rozwiązań technicznych Oczywiście, że ma. Widelec z rura sterowa 1 cal, gwintowany, rozstaw tylnego widelca nie więcej niż 126mm (moze byc 120 lub nawet 110). Co do reszty to moja kryształowa kula ma dziś wolne Mocno ściurana. Bez obejrzenia i osobistej inspekcji, szczególnie pod wzgledem tego jak bardzo ruda ją nadgryzła nie kupiłbym na pewno... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.