greenhorn Napisano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Szykuje się u mnie w rowerze niemal całkowity remont, stąd moje pytanie o kompatybilność części napędu które dobierałem przy niestety marginesie finansowym i nie mogłem opierać się o pełen komplet Shimano LX. przerzutka tył: shimano lx RD-M580-SGS 2006 przerzutka przód: shimano lx FD-M581 2006 klamkomanetki: shimano lx ST-M580 2006 kaseta: shimano deore 11-34 korba: deore fc-m572 octalink 48-26 2004 +suport LX piasty: deore 510 łańcuch: deore Hg 53 Pozdrawiam wszystkich wkoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Bedzie kompatybilne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Będzie chodziło jak należy. Pomijając fakt że ja bym wybrał troche inne części to do łańcucha warto dołożyć i kupić XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 bedzie kompatybilne, ale mam jedna uwage do tych czesci, wzialbym inny łancuch i inne piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenhorn Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 @Odi: Myślisz o hg73, tak? 13 zyla to w sumie niewiele wiec moge dolozyc (w bikestacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Chodziło mi o XT czyli HG-93. Ale jak już nie starczy pieniędzy to i tak lepiej tego HG-73 niż 53. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wzialbym klamkomanetki Deore i dolozyl do piast zdecydowanie. Pomysl bo teraz Shimano ma dobre ceny na prawie cale grupy moze tobie w wiekszosci przypasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenhorn Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Tak sobie pomyślałem, że może dałbym nową piastę tylko na tył i była by to już piasta LX fh-m580, a na przedzie zostałby ten chłam co mam - później jak kasa może będzie to dokupię. To już chyba lepsza piasta, mam nadzieję... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 No tak juz lepsza piasta i pomysl dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A piaste mozesz kupic na przod srama 7.0 na allegro chodzily po 20zl nowki na 32 szprychy. http://www.allegro.pl/item119999245_nowa_p...a_allegro_.html Wg mnie lepsza niz ta deorka bedzie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Bedzie smigac jak należy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenhorn Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A piaste mozesz kupic na przod srama 7.0 na allegro chodzily po 20zl nowki na 32 szprychy. Części już i tak kupione, ale powiem tylko, że piasta na 32 otwory mi nie pasuje - mam obręcz na 36. Temat można zamknąć. Dzięki wszystkim! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.