Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pytanie do posiadaczy, bo z tego co sie orientuje, wszystkie manetki 770 posiadały instant release, czyli w odróżnieniu od slx, deore, zrzucały momentalnie a nie dopiero po zwolnieniu dźwigni. Dziś miałem w łapach owe manetki i lewa pracowała jak na xt przystało a prawa jak jakieś alivio ... to normalne czy to jakiś błąd ? Bebechy od np slxa w środku ? Z wyglądu typowe manetki XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Może uszkodzona, prawa powinna też zrzucać o dwa biegi za jednym machnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Lipca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Nie sądzę by sie uszkodziła w taki sposób by działała jak inny mechanizm, to raczej mało prawdopodobne Ale możliwym jest, o ile nie było faktycznie takich wypustów, ze pewien chińczyk za mało ryżu zjadł, albo za dużo sake wypił, i mechanizm ze złej kupki włożył... Jestem na tyle ciekawy ze postaram si ta manetkę rozebrać i zobaczyć o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Lipca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Miałem juz kilka rowerów z tym napędem. No i jak sie okazuję te manetki tak działają. Nie działają jak slx czy deore, jest zdecydowanie inna praca, jednak można powiedzieć w stylu rapid fire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.